Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Vörösmarty tér 2.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 98.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 26.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: amerikai konyha, fürdő, mellékhelyiség
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 10 nmGépek: hűtő, mosogatógép, mosógép, kávéfőző, vízforraló, kenyérpirító, sütő, főzőlap
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A belváros szívében, a Vörösmarty téren kiadó egy 12 négyzetméteres, bútorozott szoba egy harmadik emeleti lakásban. A sétálóutcák által ölelt tér varázslatos környezetet biztosít, ideális választás azok számára, akik a város pezsgését szeretik.

A szobában az alapvető bútorok már rendelkezésre állnak, így a költözés egyszerű és kényelmes. A fiatalosan berendezett szoba havi bérleti díja 98.000 Ft, a rezsi pedig mérőórák alapján kerül meghatározásra, amely a korábbi bérlők tapasztalatai szerint nem haladta meg a havi 26.000 Ft-ot.

A lakás közös terei közé tartozik a konyha, a fürdőszoba és a WC, amelyek teljesen felszereltek és készen állnak a használatra. A fürdőszobában egy nagyméretű kád található, a WC pedig mosdóval van ellátva. A konyha, nappali és étkező egy légtérben található, összesen közel 25 négyzetméteren, ami elegendő területet biztosít ezeknek a funkcióknak a kényelmes használatához.

A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, számos üzlet, kávézó és szórakozási lehetőség található a közelben, így minden szükséges dolog könnyen elérhető. A lakás megtekintése minden hétköznap lehetséges, de előzetes telefonos egyeztetés szükséges. Ez az ajánlat kiváló lehetőség azok számára, akik a belváros dinamikáját és kényelmét keresik.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!