Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Völgy utca 11.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 27.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány,1  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 17 nmGépek: TV, hűtő, mikró, kávéfőző, sütő, gázlap
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Téténybe szoba kiadó!

Pest XXII. kerületében kínálom bérlésre ezt a 17 nm-es hálószobát, ami egy első emeleti, 90 nm-es lakás hálója. A lakásba további két ilyen szoba rejlik, amikbe egy fiú és egy lány tölti régebb óta tölti mindennapjait. Az egyik egy 23 éves lány, aki a közeli Tropicarium dolgozója, a másik egy 27 éves fiatalember, aki a közeli Aldi dolgozója. Velük a konyha, fürdő és az étkezővel bővített, erkélyes nappali közös, amik a szobákhoz hasonló módon bútorozva vannak, helyenként gépesítettek is. Fürdőszobája kádas, mosdós, wc-s, konyhája minden létszükséges elektronikát magáénak tudó, nappalija pedig otthonosan, pihentető, kényelmes szabadidő eltöltésére megfelelően feltöltött.

A 90 nm-es lakás egy saját udvarral rendelkező ingatlan, amibe a szobák bérlése alkalmával egy éves szerződéseket írunk alá a  beköltözőkkel. A szerződést megelőzően egy foglalási szerződés aláírására kerül sor, amikor a 85.000 forintos kaució megfizetése szükséges. A hirdetés táblázatában szereplő 27.000 forintos rezsi magában foglalja a gázon kívül megtalálható összes közmű szobára leosztott havi költségét.

A személyes megtekintés a hét minden napján aktuális.

Budapest, a lenyűgöző fővárosunk, számtalan ‘olcsó kiadó szoba Budapest‘ lehetőséget kínál azoknak, akik gazdaságos, mégis kényelmes és minőségi szállást keresnek. Weboldalunkon különleges választékot találsz a város legjobb helyein található, gondosan kiválasztott kiadó szobákból és lakásokból. Minden ingatlanunkat alaposan ellenőrizzük, hogy a legmagasabb színvonalú és megfizethető ‘olcsó kiadó szoba Budapest’ lehetőségeket biztosíthassuk. Fedezd fel kínálatunkat, és találd meg a tökéletes, pénztárcabarát szállást a magyar főváros szívében!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!