Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Vizes utca 13.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: rezsó, mosógép, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Soroksáron 15 négyzetméteres szoba kiadó!

Budapest XXIII. kerületében kiadó, egy rendkívül fiatalosan berendezett, rendszeresen karbantartott ingatlan egyik szobája.

Budapest ezen kerülete csöppet sem hasonlít a többi, közismertebb kerülethez, hiszen ez eléggé kieső rész. Az itt élő emberek úgy vélik, hogy érzetre inkább egy kisvároshoz hasonlítanák. A közösség tagjai rövid időn belül tudják egymást megismerni, amikor is a sok, kerület által szervezett összejöveteleken egy nagyobb családias hangulatú csapat gyűlik össze. Soroksáron sem az ügyintézés, sem pedig a közlekedés nem megy olyan lassan, mint Pest másabb kerületeiben. A közlekedést, egy elég hosszan elnyúló HÉV vonal és annak szerelvényei segítik, ami mellett, a már megszokott rendszeres buszjáratok is igénybe vehetőek. Az albérlettől csupán pár utcára található a Grassalkovich út, aminek a folytatása a Soroksári út, ahonnan a belváros is gyorsan elérhető. Ez a nagyobb út számos üzletnek is helyszínt ad, illetve a kerület központja, a Hősök tere is itt található.

A lakás összesen 75m2, amiben három hálószoba kapott helyet. A szobákat külön adjuk bérbe, így ebben a lakásban csak a társalbérlés lehetséges. A már ott élő két lány, rendkívül kedves, környezetére tiszta hölgy. Velük a konyhán és a fürdőn kell osztoznia az új lakónak, aki akár azonnal beköltözhet és aki részére az alapvető bútorokat biztosítottuk.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!