Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Vitéz utca 5.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 96.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 34.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: hűtő, mosógép, mikró, sütő, főzőlap, kávéfőző
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Szoba kiadó a 2. kerületi Vitéz utcában.

A Vitéz utca kifejezetten csak társasházakból álló mellékutca, melyek külsőleg nagyjából azonos megjelenésűek. Az esztétikai alapokat követve mindegyik maximum négy emeletes, viszont minimum kettő.

Ezen épületek között a legtöbb, az elmúlt évek során felújításon átesett, amiknek kiindulója a legtöbb esetben  ház külső szigetelése volt. Az utca menti edzőterem fölött bújik meg ez a 75 nm-es lakás, amin belül három háló, konyha és fürdőszoba van. Mivel többen lakják a bérleményt, hiszen társ albérlet, ezért minden elektronikából, amiből csak a hely engedte próbáltunk legalább kettőt elhelyezni, ezzel is gördülékenyebbé téve a közös együttélést.

A fürdőszoba ugyan egy, ahol még a wc is van, de legalább tágas, dupla méretű, zuhanyzós. A konyha a legnagyobb területen elhelyezkedő helyiség itt, ahol a két mosógépen kívül számos konyhafelszerelés található.

Bővítettük étkezővel, de abból csak két személyessel. A szobákba a szekrényeket beépítettük, ezzel is letisztultabbá téve a benne uralkodó, otthonos érzetet. Ezen felül íróasztal, polc és egyszemélyes ágy található még itt.

Az edzőtermen kívül, az utca mentén számos, egyéb üzlet üzemel.

Szoba kiadó budapest: az oldalon széles választékát kínáljuk szobáknak, ahol a megbízhatóság és a minőség a legfőbb szempont. Amennyiben biztonságos és hiteles forrásból szeretnéd lefoglalni szállásodat, válaszd weboldalunkat. Nálunk kizárólag ellenőrzött, hosszú távra kiadó szobák és lakások közül válogathatsz.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!