Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Virágvölgy utca 8.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 94.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 21.500 FtBelmagasság: 3m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 18 nmGépek: Hűtő, mikró, tűzhely, mosogatógép
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Soroksáron szoba kiadó!

Budapest 23. külkerületében a csöndes, nyugodt, ingyenes parkolással rendelkező környéken, annak is a Virágvölgy utcájában egy társasházi szoba megüresedett.

A templom utcához nagyon közel, aminek köszönhetően a Grassalkovich út forgalmának elkerülését lehetővé teszi csak másfél perc séta alatt elérhető. Ezen az úton rengeteg, óránként többszöri buszjárat is közlekedik, melyek nem csak kerületen belül, hanem akár a belvárosig is közlekednek. Soroksár központi része a Hősök tere 5 perc gyaloglás, ahol Optika, élelmiszerboltok, dohánybolt, drogéria, kozmetika, cukrászda, SZTK, állateledel, virágos, Önkormányzat is megtalálható.

Az épület egy kétlakásos társasház, amiben 4 szoba van, melyek közül 3 foglalt, azok bérlői 2 fő lány és 1 fő fiú, akik már több mint másfél éve élnek itt. Velük közösen használandó helyiségek a manapság ritka káddal, wc-vel, mosdóval ellátott fürdőszoba, illetve a gépesített, bútorozott konyha, amin kívül, akár egy kisebb társaság összejövetelére alkalmas nappali is fellelhető.

Az ingatlan teljes egészében berendezett, minden alapvető háztartási géppel ellátott, illetve különböző dekor holmik is fel lettek helyezve az otthonosabb érzet érdekében. A bérléshez szükséges egy havi kaució, illetve egy havi bérleti díj megléte. A dohányzás házon belül nem megengedett, de a bejárat előtt megoldható.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!