Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Virágvölgy utca 7.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 96.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 25.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 6 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 3 fő lány, 3 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 16 nmGépek: hűtő, sütő, főzőlap, mikró
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Soroksáron a Grassalkovich és Templom utcával párhuzamosan elhelyezkedő Virágvölgy utca mentén található ez a pár éve teljesen felújított, különálló mellékhelyiséggel és saját udvarral rendelkező családi ház.

A házon belül lehetőség van a szoba bérlésre, illetve kifejezetten csak arra. A szobák mindegyike 15 nm körüli, amikből pontosan négy darab található itt. Ezek a ház 95 nm-éből, nagyjából 65 nm-t foglalnak, a fennmaradó terület pedig eloszlik a ház konyhája és fürdőszobája között. Az utóbbi két helyiség az összes szoba lakója által használható, beleértve az újonnan beköltözőket is. A 16 nm-es hálóba akár ketten is tudnak költözni, amely lehetőségben nagy segítségre van a kétszemélyes ágy és a nagyobb gardrób megléte. Ezeken kívül fotel, éjjeli szekrények és íróasztal található még benne. Fürdőszobája zuhanyzós, amin belül üvegfallal térelválasztott a wc.

Konyhája egy évnél nem öregebb elektronikákat tartalmazó, illetve a konyhai használathoz szükséges eszközöket is rejtő. Ebben a kerületben elég alacsony számban található társ albérlet, illetve ha van is, elég hamar foglalózzák azt. Így ha megtetszett a hirdetésben részletezett szoba, vegye fel velünk a kapcsolatot mihamarabb.

Budapest, a magyar főváros, kiváló ‘kiadó szoba Budapest’ lehetőségeket kínál azok számára, akik kedvező árú, mégis minőségi szállást keresnek. Oldalunkon egyedülálló kínálatot találsz, amely magában foglalja a város legjobb helyein elérhető, gondosan válogatott kiadó szobákat és lakásokat. Az általunk kínált ingatlanok mindegyike megfelel a legmagasabb sztenderdeknek, így biztos lehetsz benne, hogy ‘kiadó szoba Budapest‘ keresésed során nálunk találod meg a tökéletes otthont.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!