Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Virágvölgy utca 3.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 26.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak:2  fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.12  nmGépek: klíma, hűtő, főzőlap, sütő, mikró
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

120 nm-es családi házam egyik bútorozott szobája kiadó a 23. kerületben.

A soroksári Grassalkovich útról nyíló Templom utcához van közel az ingatlan. A Templom utca számos kisebb vállalkozásnak ad otthont, illetve a Grassalkovich útba való torkolása helyszínén a központi Hősök tere terül el. Az rengeteg üzletet tartalmaz például otp, posta, dohánybolt, kormányablak, hentes, orvosi rendelő, Reál, gyógyszertár, dm, diszkont. A hév is óránként kétszer jár ezen az úton, a buszok pedig még sűrűbben a szomszédos kerületeken kívül, egészen Pest belvárosáig.

Pest ezen külkerelete több szempontból is másabb, mint a többi, elsősorban azért, mert az itt élő közösség összetartó, amit a számos közös programok megszervezésével, azokon való megjelenésen merül ki. A parkolás ebben a kerületben is ingyenes, forgalma pedig a fent említett utat leszámítva célirányos, így mondható gyérnek. Az ingatlan minden helyisége berendezett, ami áll kettő darab fürdőszobából, négy darab hálóból és konyhából. Mind a két fürdőben zuhanyzó és wc van, a konyhája pedig gépesített, főzőfülke hangulatú.

Szobájában nagy ágy, beépített szekrény, ruhásszekrény és éjjeliszekrény található. A lakás minden része klimatizált, így szabályozható hőmérsékletet lehet teremteni. A szoba azonnal költözhető állapotú és akár ketten is ki tudják venni.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!