Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Virág utca 24.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 20.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12 nmGépek: mosógép, sütő, gázlap, mikró, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Újpest egyik közkedvelt lakótelepén kiadó egy 12 nm-es szoba.

Újpest központi részétől, 10 perc gyalog úttal lehet megközelíteni az ingatlant, így a metróval, busszal, villamossal közlekedőknek ennyi időt kell szánniuk ezen eszközök eléréséhez. Az Árpád út közeldsége rengeteg neves üzlet elérését jelenti, mint például cukrászda, Burger King, bisztró, étterem, stop shop, MC Donald’s, DM, otp, kávézó, dohánybolt, Újpesti rendelő, Vodafone, illetve Árpád abc.

A lakótelep környékén Penny, Spar és egy kis vegyesbolt áll rendelkezésre, így ezek eléréséhez még utazni sem kell. Az ingatlan utcája a Tél utcába torkol, ahol a 20E, 120, 121E buszjáratok egy-két perc séta alatt számításba is jöhetnek, mint közlekedést segítő eszközök. Az Árpád úton pár megállóval a Váci út, illetve a Szentmihályi út is elérhető, amiken haladva Pest külsőbb kerületei, illetve a belváros is rövid idő alatt megtalálható.

Az ingatlan esetében a szobákat külön szerződéssel lehet kibérelni, amik közül már csak ez a 12 nm-es választható. A házban uralkodó hangulat kiegyensúlyozott és nyugodt, mert szerencsénkre egy olyan fiatal társaság verődött itt össze, akik hasonló életvitelt folytatnak, aminek köszönhetően a nagyobb viták ki sem alakulhatnak.

Amiken mind a 4 lakónak osztoznia kell, az a zuhanyzós, wc-s fürdőszoba, illetve a gépesített konyha. A szobák is csak bútorozva kiadóak, az egyedüli üres, azonnal költözhető.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!