Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Viola utca 13.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 100.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12 nmGépek: tűzhely, mosogatógép, mikró, TV, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 9. kerületében található társasházi lakás egyik 12 nm-es szobája kiadó.

Elsősorban egyedülálló 25 és 35 év közötti személynek szeretnénk kiadni a szobát, mivel az ingatlanba tartózkodó, jelenleg ott élő három fő bérlő korban ezek közé sorolható. Szeretnénk megtartani az ingatlanban jelenleg uralkodó nyugodt, kiegyensúlyozott hangulatot, így szeretnénk, ha egy, ebbe a csapatba illő bérlőt találnánk. A jelenlegi közösségben mindenki kiveszi a részét az ingatlannal kapcsolatos apróbb munkálatokból, például takarítás, óra leolvasások, illetve kapcsolattartás a közös képviselővel.

A három emeletes, nemrégiben teljesen felújított társasházi épület második szintjén kapott helyet ez az igényesen berendezett albérlet, melynek berendezése során próbáltuk a bérlők igényeit szem előtt tartani. A legtöbb helyiség esetében, erre specializálódott szakember segítségét kértük, melynek eredményét a képek tükrözik. A berendezését próbáltuk teljes körűen megoldani, így csak a már benne megtalálható bútorokkal, elektronikákkal, eszközökkel lehet bérelni. A szobában a pihentető alvás érdekében hatalmas ágyat, az esetleges otthoni munka kényelmének érdekében íróasztalt, és a rend könnyű megtartása érdekében egy gardróbot helyeztünk el.

A környező utcákban megtalálható Spar, drogéria, fitness terem, pékség, gyógyszertár, illetve Coop és cukrászda. Közlekedés tekintetében a legközelebbi busz és villamos megálló csupán 150 m távolságra található.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!