Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Vilmos utca 39.

 

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban:1  db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 14.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: közös költs., víz, gázKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak:  2 fő lány,0  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12nmGépek: tűzhely, hűtő, mosógép, tv
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budatétényben szoba kiadó

Budapest XXII. kerületében, egy hatalmas kerttel rendelkező, festői környezetben lévő albérletben kínálom kiadásra 12nm-es szobámat.

A Nagytétényi út közelében, a Dézsmaház utcáról nyíló, Vilmos utcában található az ingatlan, ami összesen 3 szobát rejt, a maga kis 65nm-ében.

Rendkívülivé varázsoltattuk ezt a csodás környezetben található házikót, hiszen nemrég egy teljes festésen esett keresztül. A bútorokat is modernebbekre cseréltük, amivel próbáltunk az ott élő bérlőknek kedvezni. Jelenleg minden helyiség bútorozott, kiadni is csak így szeretnénk! Jelenleg két bérlő él ott, akik úgyszintén csak az átalakítás után költöztek oda. Mivel minden bérlőnkkel legalább egy éves szerződést kötünk, így ők is elég valószínű, hogy hosszútávon maradnak majd.

A csodás kerten felül még a fürdőszobán és a konyhán kell megosztozniuk a lakóknak.

A fürdőben zuhanyzó, wc, mosdó lett elhelyezve, míg a konyhában minden alapvető elektronikai felszerelésen túl, ami tűzhely, mosógép, sütő, még az alapvető evőeszközök is megtalálhatóak. Így az akár mindennapi főzésre is alkalmas helyiségben elengedhetetlennek láttuk a 4 személyes étkezőt is elhelyezni, hogy az ott készült ételeket kényelmesen tudják elfogyasztani bérlőink.

A hálószobák ágyat, asztalt, szekrényeket tartalmaznak, amiknek köszönhetően a költözés is gyorsabban, rugalmasabban történhet, ami következő hónap elsejével megejthető.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!