Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Veres Pálné utca 30.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 14.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban:1  fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 0 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.16  nmGépek: mosógép, sütő, gázlap, vízforraló, mikró
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest egyik legszebb sétáló utcájában, 16 nm-es szoba kiadó elsősorban egyetemistáknak.

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem majdnem szomszédságában található az albérlet utcája, melynek hangulata a belvároshoz híven sétálóutcás épületei rendszeresen karbantartott, a korához megfelelő stílusban felújított, igényes, jó elrendezéssel bíró társasház. Az ingatlan az épület második emeletén található, alapterülete 64 nm, melyben két háló, konyha és fürdőszoba kaptak helyet.

Az épület aljában egy jól működő üzlet található, melynek nyitvatartása mindig napközben van, így éjszaka, hogy az utcában nincs egy üzlet sem nyitva, csöndes, belvároson belül a megszokottól eltérően szinte forgalommentes az utca.

Az ingatlan rendelkezik saját riasztóval, kapucsengővel, ablakai redőnyösek, ajtaja előtt rács található. A bejárati ajtó a közös udvar felől nyílik, megközelítése a környező épületekhez hasonlóan egy körfolyosóról megoldható. A környéken járnak metrók, villamosok, trolik, illetve buszok, melyek segítségével Pest összes kerülete, illetve Buda is gyorsan elérhető. A szomszédos utcákban élelmiszerbolt, éttermek, kávézók, kifőzdék mind rendelkezésre állnak.

Mivel az ingatlan szobáit külön lehet bérbe venni és már csak ez a szoba üres, ebből értetődő, hogy a másik már foglalt, amiben egy fiatal, 22 éves egyetemista fiú él. A szobákat egy éves időintervallumra adjuk ki, ennek tudatában várom hívását, ha személyesen is megtekintené a szobát.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!