Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Venetianer utca 17.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 19.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 22 nmGépek: kávéfőző, mosógép, TV, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Újpesten társasházi szoba kiadó!

Körülbelül 15 évvel ezelőtt épült ez a négy lakásos, tégla építésű társasház, melynek aljában nincsenek üzletek csak saját, lakásonként egy darab, zárható parkoló. AKi nem rendelkezik saját autóval se csüggedjen, hiszen Újpest-központ 6-7 perc sétatávolságra található. Onnan buszok, villamosok és metrók is közlekednek a főváros összes kerületében. A központ útján, az Árpád úton szintén rövid idő alatt elérhető a Váci út, aminek túloldalán a Duna part húzódik.

A Váci úton buszok közlekednek, de azok jelentős mennyiséggel. Újpest-városkapu sincs messze, ahonnan akár a vonatok is választhatóak. Ezen központok környékén bisztrók, posták, vendéglátó egységek, gyógyszertár, kormányhivatal, rendőrkapitányság is megtalálható. Az utcában közvetlen dohánybolt, lottózó, bankautomata, pékség, piac, cipész, kozmetika és fodrászat van. Az épület első emeletén terül el ez a 115 nm-s lakás, melynek négy hálójából háromban már laknak. Azokat fiatal, a belvárosban tanuló lakók lakják, akiknek a szobáik mérete számottevően kisebb, mint a hirdetésben foglalté, így ezek közül csak ebben van lehetőség két fő lakhatására.

Nappali rész és hálórész egyben, ami megtalálható ebben. Teljesen bútorozott, azonnal költözhető állapotú. A lakás fürdőjét mindenki ugyanannyi joggal használhatja, ahogyan a konyhát is.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!