Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Vécsey utca 39.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 94.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 26.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban:2  fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak:2  fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 21 nmGépek: tűzhely, hűtő, mosógép
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Pest 20. külkerületében kínálom kiadásra, 21 nm-es szobámat.

A szoba megüresedésének oka, hogy párommal saját albérletbe költöztünk, így a főbérlőnek segítünk, hogy hozzánk hasonlóan megbízható bérlőt találjon a helyünkre. A tulaj kedves, segítőkész, a lakás karbantartott, otthonos, ahol mi nagyon jól éreztük magunkat, az ott élő, a másik két szobát foglaló csajokkal. Hozzánk hasonlóan ők is 30 év körüliek, kedvesek, szerettünk velük élni. A szobába mi a saját bútorainkat használtunk, amiket viszünk is tovább, így a visszahelyezett bútorok az elmúlt években használva sem voltak. Szerettük a tetőtéri kialakítást is, mert így az alattunk élőkkel szinte alig találkoztunk és a szoba fenntartása sem volt számottevő.

A konyhája pont elég volt, hogy mindennap tudjunk főzni, ráadásul az ehhez szükséges felszereléseket a tulaj biztosította nekünk. A fürdőszobája azért tetszett, mert kád van benne és ennek ellenére ugyanúgy tágas volt. A szoba nagy, 21 nm, amibe a saját gardrób rész is beletartozott, így nem kellett hatalmas szekrényeket kerülgetnünk, nálunk csak egy ágy foglalta a helyet.

Szerettük az utca és a környezet nyugalmát, amit a alakótársak is legalább ennyire értékeltek., így mindig ki tudtuk pihenni magunkat, amiben segített a nyugalom, melyet az biztosított, hogy a tulaj bármiféle probléma felmerülése esetén azonnal, készségesen állt rendelkezésünkre.

Kiadó szoba Budapest területén: Fedezd fel weboldalunkat, ahol változatos kiadó szobákat kínálunk Budapest dinamikus kerületeiben. Akár a belvárosi nyüzsgést, akár a külvárosi nyugalmat részesíted előnyben, nálunk megtalálhatod a neked való helyet. Minden kiadó szobánkat gondosan ellenőrizzük, hogy biztosíthassuk a minőséget és a megbízhatóságot. Böngéssz most, és találd meg álmaid szobáját!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!