Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Vécsey utca 3.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 28.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: sütő, főzőlap, kávéfőző, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A belváros egyik legszebb utcájában kiadó egy 15 nm-es szoba.

A főváros 5. kerületében megtalálható régi építésű társasház második emeletén lehet rálelni erre az 50 nm-es lakásra. Az épületben megtalálható legkisebb szobaszámmal rendelkező lakása ez, hiszen mindössze két hálót tartalmaz. Mivel társ bérlet, így mindössze a másik szobában lakó fiatal párral kell együtt élnie annak az egy vagy akár kettő személynek, akik kibérlik tőlünk az ingatlan utolsó még egy szabad hálóját. Házon belül a szobák zárhatóak, egymástól független elhelyezkedésüek.

Így csak az ezeken felül megtalálható amerikai konyhán és fürdőn kell osztozni. Fürdőszobája zuhanyzós, wc-s. Konyhája egy teljes falat eltakaró, gépesített konyhából áll, egy kényelmes, pihenésre alkalmas nappali részből és egy a konyhapultból kinyúló étkezőként használható étkezőből áll. Szomszédos utcákban megtalálható metró, villamos, busz, troli közlekedési eszközök megállói. Szintén pár lépés távolságra Aldi, rengeteg különböző stílusban megjelenő étterem, kávézó, illetve gyógyszertár, ruhaboltok, bankok, fitness termek, illetve iskolák.

Az 5. kerület ezen részétől nincs messze a Duna part sem, melynek ezen környékén található az Országház és a Kossuth Lajos tér. A beköltözés azonnal megoldható.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!