Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Vécsey Károly utca 23.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 105.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 20.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban:1  fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak:1  fő lány,0  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 18 nmGépek: gázlap, sütő, mikró, vízforraló, kávéfőző, kenyérpirító, tv, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 4. kerületében annak egyik csendes utcájában található ez a rendszeresen karbantartott, gondozott kétlakásos családi ház. A saját kert előnye, hogy a gépkocsival rendelkező bérlők az udvaron is tárolhatják autóikat. Az utcán parkolás a kerületben ingyenes, és a környék is biztonságos, ezért az ott élő fiatal hölgy a ház előtt parkol. Ezzel a hölggyel kellene osztozni a lakás amerikai konyháján és fürdőszobáján, de a hálószobák privát területek. Ezekből kettő van az albérletben, melyek mindegyike 18 nm, az épület alsó szintjén, 3 szobás lakásunk található, melyet egy kétgyerekes család bérelt ki, több éves távra.

Az albérlet minden helyisége berendezett, közös területei tágasak, világosak, elengedhetetlen eszközökkel ellátottak. A fürdőszoba zuhanyzós, ahol a wc és mosdó is helyet kapott. A konyha egy étkező pulttal rendelkezik és a pihenő, nappali résszel, egy légtérben fellelhető. A szobákban ágy, éjjeli szekrény, asztal és gardrób lett elhelyezve.

A Váci út és a Szilágyi út mindössze pár perc sétára található, de a környező kis utcákban is rendszeresen járnak tömegközlekedési eszközök, melyek segítségével, Pest kerületei gyorsan megközelíthetőek.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!