Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Vecsés út 15.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 22.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak:1  fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12 nmGépek: sütő, mikró, gázlap
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 23. kerületében Soroksáron kiadó egy frissen bútorozott szoba!

Az ingatlan szobája az elmúlt hónapok során folyamatos apró felújításokon esett át. Kialakításra került benne egy falba épített saját gardrób, illetve egy teljesen új ágy megvásárlása is megtörtént. A többi helyiségen is apróbb átalakítások történtek például a közös terek nyílászárói, burkolt felületei cserélve lettek. A konyhában található elektronikák modernekre lettek leváltva, ami a rezsi összegén már látszik is.

Próbáltunk minden helyiséget minél több tárolóval ellátni, így könnyebb a tárgyak helyének átláthatósága, illetve a rend megtartása. A fürdőszobában tágas zuhanyzó, wc és ezekhez hasonló stílusú mosdó is megtalálható. Az ingatlan teljes alapterülete 80 nm, aminek mind a három hálószobáját külön tudjuk bérbe adni. Ezek közül kettőben most is laknak, fiatal, munka és sportorientált életet élő személyek.

Korban huszon évesek, így elsősorban ebből a korosztályból szeretnénk új bérlőt választani. A beköltözést csak is minimum 6 hónapos bérleti szerződéssel tudjuk vállalni. Ennek esedékessége akár pár napon belül megoldható. Az épület tetőtere is magában rejt egy kis lakást, amit külön egy 30 év körüli megbízható bérlőnk lakja. A kerület legnagyobb, legforgalmasabb útja gyalog mindössze 3 perc távolság innen. Azon számos üzlet, hivatali szerv és tömegközlekedési eszköz vonalai találhatóak.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!