Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Vasvári Pál utca 40.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 100.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 20.000 FtBelmagasság: 3m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12 nmGépek: Gázlap, sütő, hűtő, TV, kávéfőző
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapesten 12 nm-es szoba kiadó!

Budapest 4. kerületében az Újpest-központtól pár utcára a Megyeri út-Fóti út találkozásától pár házra fekszik az ingatlan, mely a 60 években épült közös udvaros társasház.

Nagyon sok felújításon esett át az ingatlan az elmúlt évek folyamán, teljes vízvezeték, villanyvezeték korszerűsítésen, illetve az összes nyílászáró cserén, melyek műanyagok, redőnyösek, jól szigetelőek. A beltér a tavalyi évben teljes megújuláson esett át, melynek köszönhetően egy fiatalos, otthonos, modern stílusú albérlet lett az eredmény. A közös udvarban még két ingatlan található. Az egyikben egy 60 éves bácsi él, aki még most is dolgozik, így keveset tartózkodik otthon, illetve a másik egy 50 éves nő a kisfiával, akik hétköznap nappal vannak távol. Az albérlet az utcafronti lakás, melytől nem kell megijedni, mivel a gyér forgalomnak köszönhetően nem szűrődnek be a városi zajok. A Váci út 8 perc sétával megközelíthető, ahol buszok segítségével a belváros, mindössze 30 perc. a környező nagyobb utaknak köszönhetően élelmiszerboltok, pékség, piac, vegyiárú bolt kisebb időráfordítással elérhető, így ezekért nem kell tömeg közlekedni.

Az elbérlet 90 négyzetméteren két fürdő és egy amerikai konyha, melyeket közösen kell használni, illetve három háló található, melyek közül kettőt harmincas éveik elején járó hölgyek bérelnek. A ház központi helye a konyha, ahol akár a közös étkezések, összejövetelek bármikor megoldhatóak, hiszen egy kényelmes kanapé és egy négy fő részére elegendő hellyel rendelkező étkező is berendezésre került. A kiadó háló összesen 12 nm, melyben ágy, szekrény, asztal, TV áll a bérlő rendelkezésére.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a kis szoba, kérem keressen bizalommal.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!