Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Vasvári Pál utca 3.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 14.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 0 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 17 nmGépek: Mosógép, mosogatógép, sütő, sütő, főzőlap, vízforraló, kávéfőző, TV
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 18. kerületében, megüresedett szoba várja új bérlőjét.

Az Üllői út közepe tájékán, a Kossuth Lajos tértől, mindössze 3 perc sétára található ez a csöndes, gyér forgalommal bíró, biztonságos kis utca. Kettő lakás található az épületen belül, amik mindegyike külön bejárattal, teljesen elszeparálva fekszenek. A 76 nm-es kétszobás albérlet a tetőtérben kapott helyet, mely szobáinak ablakai a hátsó kertre néznek. Az albérletek megszokottjától eltérően közös területei tágasak, egyedi berendezéssel rendelkeznek.

Ide tartozik a fürdőszoba, amiben sarokkád, mosdó, wc és mosógép is található. A konyhája az étkezős nappalitól külön légtérben, de teljesen felszerelve fellelhető. Felszerelése minden alapvető konyhai kis és nagygép, illetve konyhai eszközök. A nappaliban már említett 6 fős étkező kapott helyett, illetve egy kényelmes, vendégággyá nyitható kanapé is el lett helyezve. Szobáiban asztal, ágy, éjjeli szekrények, ruhásszekrény, TV és egyéb kis elektronikák állnak az új lakó rendelkezésére, így beköltözése során csak személyes holmijait kell magával hoznia.

Próbáltuk a bútorokat úgy kialakítani, hogy, akár 2 Fő is beköltözhessen, de kérem ezt a szándékot telefonos egyeztetés során előre jelezni szíveskedjen/szíveskedjenek. MIvel az előző lakó több, mint 1 hete elköltözött, így a szoba birtokba vétele, akár azonnal megoldható.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!