Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Vasút utca 3.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban:2 db
Szoba bérleti díja: 100.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban:2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 20.000 FtBelmagasság: 3m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: gázlap, sütő, hűtő
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 2 db 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 23. kerületében szoba kiadó!

Soroksáron egy eldugott kis utcában, igen hangulatos környezetben, tágas szoba kiadó, akár 2 fő részére. A kerület híres barátságos lakóiról, kisvárosias hangulatáról, jól frekventált elhelyezkedéséről és folyamatos megújulásáról.

Az ingatlantól 10 perc gyaloglásra található pékség, posta, vegyiáru bolt, biobolt, hentes, gyógyszertár, otp, drogéria, kormányablak és az önkormányzat is. A duna part körülbelül 20 perc sétával elérhető, mely akár napi sportolásra is remek helyszín, ahogy az itt található büfék, kerthelyiséggel rendelkező kávézók, gyorséttermek is remek hétvégi program helyszínnek minősülnek. A Grassalkovich út a belvárosba való gyors eljutást segíti, melynek vonalán busz és hév tömegközlekedési eszközök járnak. A hév egészen a Közvágóhíd végállomásig közlekedik, ahonnan másik hév vonalon vagy villamos útvonalon lehet tovább haladni.

Ebben az eldugott, kis utcában saját kerttel rendelkező ingatlanok állnak, így az albérlethez is tartozik egy kis elkerített kert, mely megosztva használható. A 85 négyzetméteren az eloszlását tekintve 3 hálószoba, 2 zuhanyzós, wc-s fürdőszoba és egy tágas étkezővel rendelkező konyha található.

Az épületbe lépve egy folyosóra érkezünk, melynek a végén a konyha található, az innen nyíló ajtók mögött pedig a fent említett helyiségek találhatók. A szoba lakhatására, akár két személy jelentkezését is várjuk, hiszen berendezését és alapterületét tekintve, 2 fő részére is kényelmes otthon lehet.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!