Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Vasbakter köz 2.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: Gázlap, sütő, TV, hűtő
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 9. kerületében kétlakásos családi ház egyik albérletként funkcionáló ingatlanában szoba kiadó.

A kerületnek egyik csöndes kis utcákkal körbevett részén található az utca, melyek forgalma gyér, ami a Könyves Kálmán körút és Gyáli úti felüljárónak köszönhető. Erre leginkább csak az itt lakók vagy az ide látogatók járnak, így csöndes, biztonságos, kisvárosias környéknek mondható. Az ingatlanok hol kisebb, hol pedig nagyobb telekkel rendelkeznek errefelé, melyek közül inkább a kisebb, de otthonos jellemző illik az ingatlan elkerített kertjére.

Az ingatlan a 60-as évek közepén épült, de 2005-ben majdnem duplájára bővítettük. 2017-ig több generációs házként használtuk, amikor is a gyerkőcök kirepülését követően, inkább mindkettőt albérletté alakítottuk. A család javaslatára inkább a szobákat külön adjuk bérbe, mert így folyamatosan lakva van az ingatlan. Az épület első, régebben épült részében üresedett meg az egyik szoba, melybe, akár párok is beköltözhetnek. A régi épület stílusát szerettük volna megtartani, de jelenleg az már csak pár bútorban és néhány helyiség parasztfödém mennyezetén látszik.

Jelenleg egy 26 éves fiatal hölgy lakik a másik szobában, aki a közeli kórház dolgozója, így elég változatos időbeosztással tartózkodik otthon. Közlekedést tekintve az 1-es szinte mindig rendelkezésre áll, de egy kisebb bevásárlás érdekében erre sincs szükség, hiszen a környező utcákban ebből van elég.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!