Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Vas Gereben utca 17.

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: közös költs., víz, áramKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1  fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.20 nmGépek: sütő, főzőlap, hűtő, mikró
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 19. kerületében kiadó egy 20nm-es szoba. Akár 2 fő részére is alkalmas otthont biztosít, ez a hangulatos kis szoba, mely az Üllői úthoz közel található, egy 2 emeletes házban.

A környék rengeteg üzlettel rendelkezik, a maga forgalmas, de mégis otthonos környezetében. Közelben konditerem, élelmiszerbolt, szolárium, kertészet, autósbolt, autó műszaki állomás, zöldséges, vegyesbolt.

Ha a közlekedés szempontjából nézzük az ingatlan elhelyezkedését, a villamos és a városon belüli buszok is a lakók rendelkezésére állnak. A belváros alig 20 perc alatt megközelíthető. A sok kisboltnak köszönhetően munkalehetőségekben is bővelkedik a kerület, ami egy új élet kezdetének első nagy lépése is lehet.

A ház csak 2 szobás, aminek köszönhetően csak egy bérlőtárssal kell osztozni az otthonon, ami összesen 70nm-ével áll a lakók szolgálatára. Mivel a konyha, ami az étkezővel közös területen található, teljesen normális méretű, így a szobák méretei nagyobbak a megszokottnál. A fürdőszobában kád van és egy wc, de külön is található egy mellékhelyiség, így kényelmesebb az együttélés. A konyha gépesített, itt az evőeszközökön kívül sütő, főzőlap, hűtő, mikró lett elhelyezve, a már említett étkezőbútoron felül.

A szoba méreteit tekintve összesen 20nm, amiben egy ágy, szekrény, asztal található, így akár párokat is szívesen látunk.

Amennyiben további információkra van szüksége, hívjon!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!