Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Varsányi Irén utca 1.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 27.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, mosókonyha
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 8 nmGépek: mosógép, szárítógép, sütő, főzőlap, mikró, kávéfőző, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest budai oldalán, nemrégiben épült társasházban, albérleti szoba kiadó.

A budai oldal egyik forgalmas kerületében található az ingatlan utcája, ami számos üzletnek ad otthont és ahonnan a tömegközlekedés kimagaslóan jó. Ezzel az utcával párhuzamosan a Margit körút található, amihez 5 perc sétával lehet eljutni. Azon buszok és villamosok járnak rendszeresen, amik segítségével pár megálló megtételét követően a Margit sziget és a pesti oldal is elérhető. A Margit sziget közelsége nagy előny, hiszen számos sportolási lehetőséget rejt, például futópálya, uszoda, focipálya, sétára alkalmas terek, kertek, parkok, illetve joga helyszínek és a szemet gyönyörködtető, zenés szökőkút is ott kapott helyet. A Margit körút Pest egyik körgyűrűje, aminek másik végén a Petőfi hídon visszatér a buda oldalra. A már említett szökőkúton kívül számos látnivalót rejt a környék is, amin kívül bevásárlásra alkalmas üzletek, kávézók, gyorséttermek, bankok, élelmiszerboltok is helyet kaptak.

Az ingatlan egy a közegben nem megszokott nagy, 110 nm-rel rendelkezik, amiben négy háló, illetve a közös területek kaptak helyet. Ez alatt értendő a gépesített mosókonyha, a kádas, wc-s fürdőszoba és a szintén gépesített, étkezővel egybekötött konyha. A hálókban asztal, szekrény, ágy, bútorok lettek berendezve. Az ingatlanba való beköltözés következő hónap elején lesz aktuális.

Kiadó szobát keresel Budapesten? Weboldalunkon széles választék vár, a főváros különböző kerületeiből. Legyen szó a belváros vibráló életéről vagy egy nyugodtabb, zöldövezeti környékről, nálunk mindenki megtalálhatja a számára ideális szállást. Minden szobát alaposan ellenőrzünk, hogy garantálhassuk a minőséget és a megbízhatóságot.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!