Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Városmajor utca 53.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban:2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 13.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban:1  fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak:1  fő lány,0  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 20 nmGépek: mosógép, hűtő, főzőlap
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 12. kerületének központjától pár percre található kétszintes társasháznak a felső szintjén található 85 nm-es két szobás lakásomba új szoba bérlőt keresek.

Akár 2 fő is költözhet, hiszen a szoba alapterülete nagy és a berendezése is megfelelő 2 főnek is. Mivel ezen a szobán kívül csak 1 szoba van az ingatlanban, így a rendelkezésre álló 2 fürdőszoba megegyezés esetén, akár szobánként kisajátítható.

A konyha tágas, közösen használandó terület, amely modern konyhai gépekkel, 4 fős étkezővel és egy különálló kávézó sarokkal rendelkezik. A szobák mindegyike külön nyíló, amelyekhez a bejárattól induló hosszanti folyosón lehet eljutni. A fent említett konyhába a folyosó végén lehet eljutni. A hálószobák mindegyike szekrénnyel, asztallal, ággyal berendezett amikhez az apróbb dekor holmikon kívül ágytakaró, függöny tartozik, igény esetén szőnyeg is kérhető. Budának ezen utcáján rendszeres buszjáratok közlekednek, melyekkel több közlekedés szempontjából központi helyet lehet megközelíteni. A Városmajor a lakás utcájával párhuzamosan megtalálható, melynek túloldalán a Szilágyo Erzsébet fasor fur végig, ahol villamos közlekedik. Ezen az úton tovább haladva, a Széll Kálmán tér, majd a Margit körút következik, amiken végig haladva, Pestre az eljutás mindössze pár percet igényel.

Amennyiben megtetszett az ingatlan, kérem jelezze azt felém!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!