Típus: Saját hirdetés

Kiadó szoba Budapest - Valéria u. 11.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 95.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 32.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 0 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 0 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 20 nmGépek: hűtő, mikró, főzőlap, TV
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 160X200

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 3. kerületében a Rákóczi úttól mindössze 3 utcára megtalálható, frissen felújított lakás mindkét szobája kiadó!

Mindkét szoba külön bérelhető és azonos paraméterekkel rendelkezik, így a bérleti díjuk is azonos. Az ingatlan teljes 120 négyzetméteres területe frissen felújított, és mostanra készen áll az új lakók fogadására. A felújítási munkálatok során az összes burkolatot kicseréltük, új bútorokat helyeztünk el, valamint a víz-, villany- és gázvezetékeket is modernizáltuk.

Ezen felül, egy neves lakberendező segítségét kértük a lakás fiatalos és praktikus berendezéséhez. Ennek eredményeképpen egy tágas amerikai konyha és egy egyedi zuhanyzós wc került kialakításra, valamint két tágas, fiatalos és világos hálószoba. A jelentkezés során kérjük, előre jelezze, hogy melyik szobát szeretné bérelni, mivel az érkezési sorrend alapján választjuk ki az új bérlőket. Az albérlet nemcsak a belső tér szempontjából egyedi, hanem elhelyezkedése is kiváló. Az ingatlan a Csillaghegytől, Római parttól nem messze található, így jól megközelíthető helyen, ahol számos kisbolt, gyorsétterem, kávézó, kifőzde és cukrászda is megtalálható a környéken.

Várom mielőbbi jelentkezését!

 

Budapesten olcsó kiadó szobák: Weboldalunkon gazdag választékot kínálunk pénztárcabarát szobákból, amelyek ideálisak azok számára, akik költséghatékony megoldást keresnek. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy csak megbízható és minőségi szálláslehetőségeket kínáljunk, így nálunk biztonságban érezheted magad, miközben olcsó kiadó szobát keresel Budapest szívében. Válassza weboldalunkat a megfizethető, mégis ellenőrzött és hosszú távú lakhatási lehetőségekért.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!