Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Vág utca 4.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 24.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 14 nmGépek: sütő, főzőlap, mikró, vízforraló, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Angyalföldön a Duna part és a Váci út között megtalálható Vág utcán hosszú távra kiadó egy, egy hónap kaució ellenében kivehető, 14 nm-es szoba.

Angyalföldnek a legtöbb üzlettel rendelkező részén található a háztömb, mely 8 emelettel rendelkező, amik között az albérlet a legalsó, földszinti részen található. Az új építésű társasházat nagyjából 80 és 140 nm közötti lakások alkotják, amik közül az albérlet, egy 86 nm-es. Ezen belül 3 szoba, konyha és fürdőszoba található, amik mindegyike azonnali használatra kész, mivel mindegyik esetében teljes bútorzat és felszerelt állapot uralkodik.

A konyha a legnagyobb tér az ingatlanban, ami egyben az étkező és nappali is. A fürdőszoba zuhanyzós és egyben WC-s is. A hálók ággyal, szekrénnyel rendelkező helyiségek, amik mindegyike nagyon világos, az egyedi méretű ablakoknak hála.

Ezeket a szobákat külön lehet kibérelni, amikhez szerződés szükséges. A szerződéseket hosszú, minimum egy éves időintervallumra kötjük, ami idő alatt havonta egy előre megbeszélt dátumon kell minden hónapban, a 75.000 forintos bérleti díjat és a 24.000 forintos rezsi költséget fizetni.

A sarkon CBA Prima, lottózó és patika.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!