Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Vág utca 2b.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 8 nmGépek: kávéfőző, vízforraló, kenyérpirító, sütő, gázlap, mikró, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A Váci út és a Duna part között 4 emeletes társasházban, 8 nm-es szoba kiadó!

A Főváros angyalföldi részén, annak is egy központi közegében, lehet megtalálni a Vág utcát, ami egy csöndes, biztonságos, kultúrált része a 13. kerületnek. A mindenki által ismert Váci útnak az egyik bekötő útja ez a forgalomnak viszont se zaját, se látványát nem lehet innen észlelni. Biztos az is előny, hogy az épület harmadik szintjén található az albérlet, így ez még jobban kiszűri a hasonló kellemetlenségeket.

A Váci út rengeteg üzlettel, ezáltal munka lehetőségekkel rendelkezik, illetve tömegközlekedés szempontjából is rendkívül nagy segítség, aminek köszönhetően a belváros pár megállóval elérhető. A környező utcákban megtalálható Prima, Számtech Bolt, kávézó, bank, gyorsétterem, étterem, patika, kormányablak, cukrászda és csemege bolt. A Dózsa György úti metrómegálló gyalog, olyan 4 percet vesz igénybe, ahonnan a Duna parttól a Hősök terén át, egészen a Kerepesi útig lehet eljutni.

A másik nagy előny, hogy a 60 nm-es lakásban csak egy fiatal lánnyal kell osztozni a közös tereken, hiszen csak két hálóval rendelkezik az albérlet. Minden része bútorozott, gépesített, teljesen felszerelt. A szobába ágyat, asztalt, szekrényt helyeztünk el, aminek padlózata kő, ablaka utcafronti.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!