Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Vadkacsa utca 11.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 19.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 8 nmGépek: sütő, mikró, TV, főzőlap, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 17 kerületében kiadó egy kétlakásos családi ház egyik 8 nm-es szobája.

A három szobás albérlet, a szobákon kívül rendelkezik konyhával, kádas fürdőszobával és egy tágas nappalival. A másik lakrész az albérlettől teljesen külön bejárattal rendelkezik, de abban is szoba bérlők laknak. Az udvart az összes bérlő tudja használni, ahol rendelkezésre áll kerti csap, autó beállási lehetőség, a ház mögött sütögetésre alkalmas, arra kijelölt hely és kisebb zárható tárolók is. Pest ezen kerülete leginkább családi házakból áll, ezért a légkör is ennek megfelelően barátságos, mégis kicsit zárt közeg.

A szobákat legtöbb esetben tanulók bérlik, ahogy az jelen helyzetben is van. A másik két hölgy a belvárosban található egyik neves egyetem hallgatói, ami mellett alkalmi munkákat is vállalnak. Egyikük 22, a másikuk 26 éves, így lehet a kornak köszönhetően nagyon jól kijönnek. Rendszeresen tömegközlekedéssel utaznak, amit a 67-es buszjárattal oldanak meg, amiről a Pesti úton átszállnak a 97E, 161, 161A, 171E, stb járatokra. Ezek eléréséhez használt útvonalon megtalálható kifőzde, gyógyszertár, uszoda, abc, Tesco, Media Markt, illetve Jysk is.

A 45.000 ft-os havi bérleti díjért cserébe egy ággyal, szekrénnyel, asztallal bútorozott szobát tudunk biztosítani, ami zárható, a lakás többi részétől külön nyíló.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!