Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Vadász utca 27.

 

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 95.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja:15 .000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: közös költs., víz, áramKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max.2  főLakótársak: 2  fő lány,1  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.16 nmGépek: mosógép, főzőlap, sütő, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 200X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest belvárosában, azon belül is az V. kerületi Vadász utcában található, ez a régi stílusú társasház, melynek az első emeleti lakása kiadó, annak is az ez egyik, 16nm alapterületűje.

A környéken Szabadság tér, Kossuth Lajos tér, Szent István Bazilika, Néprajzi Múzeum, Országház és a Nyugati pályaudvar fellelhető, melyek szinte megunhatatlanok, hiába él az ember Pesten. A közelben villamos, busz, troli biztosítja a könnyű közlekedést, amiken kívül még az Arany János utcai metrómegálló is csak használatba vehető.

A belváros szépségét nem csak a látnivalók adják, hanem a Duna közelsége, annak látványos megjelentetése és a rengeteg sétálóutca, kávézók, éttermek is csak feldobják a környéket. Pest ezen része nem csak nappal, de este is szemet gyönyörködtető, illetve élettel teli.

Ezen felül már csak az albérlet szépsége lehet fontosabb, amit igazából a képek alá is támasztanak, hiszen szinte teljes egészében felújítottuk, aminek köszönhetően mindkét zuhany-wc-vel felszerelt fürdőszoba új burkolatot kapott, a konyha pedig egy egyedi konyhabútort és abba új gépeket, oda új étkezőasztalt, a hozzávaló székekkel.

Mivel a kiadó szoba alapterülete 16nm, amiben akár két fő is kényelmesen élheti mindennapjait, így akár párok jelentkezését is várjuk!

A szoba azonnal költözhető, melyben nagy segítség még a bútorozottsága, ami alatt egy két személyes ágy, komód, szekrény, éjjeliszekrény értendő.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!