Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Váci út 50.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: TV, hűtő, mikró, főzőlap, klíma
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Angyalföldön 12 lakásos társasházban egy emeleti, 100 nm-es lakás zárható szobája kiadó hosszú távra.

Ennek a szobának a bérlése esetén egy teljesen berendezett, saját klímával rendelkező, kétszárnyú, redőnyös ablakkal megjelenő, azonnal birtokba vehető lakrészt lehet választani, havonta 74.000 forintért, aminek fenntartása igen alacsony, amibe a legtöbb szerepet az játssza, hogy négy hálószobával rendelkező. Az utolsó kiadó mellett megtalálható háromban két lány és egy fiú lakónk él, akik szintén bútorozott szobáikat használják hasonlóan alacsony, elfogadható összegért.

A fiatalok problémamentesen használják egymás között felosztva a kádas, wc-s fürdőt, a külön helyiségben helyet kapó könyhát, ami étkezős, gépekkel megtalálható, eszközökkel bővített, illetve a nappalit, amibe egy nagyobb étkező, szekrénysor, kanapé, tároló és TV található. A lakás összközműves, teljesen klimatizált, mégis alacsony rezsivel rendelkező, otthonos, fiatalos, minden téren felszerelt.

Pár lépésre az ingatlantól abc, gyógyszertár, otp, orvosi rendelő, Aldi, biobolt, fogászat található, az út túloldalán pedig, majdnem szemben a Lehel csarnok üzemel, amin belül hentes, posta, Prima élelmiszerüzlet, zöldséges, atm-ek, lángos és egyéb gyorsétkezdék vannak. A környéken buszokkal, metrókkal lehet közlekedni.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!