Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Váci út 134b.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban:3  fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 14 nmGépek: gázlap, hűtő, kávéfőző
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete:180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Angyalföldön szoba kiadó!

Az egész Magyarországon elterjedt hírnévvel rendelkező, mindenki által közkedvelt Váci úton található albérleti szoba megüresedett. Ritka alkalmak egyike, hogy ezen az úton kiadóvá válik egy szoba, mivel az esetek többségében ismerősi körön belül találnak új gazdára megüresedés esetén. Mi viszont szeretnénk lehetőséget adni, olyan embereknek, akik most kezdenék a fővárosi életüket vagy csak szeretnének ebbe a körbe tartozni.

A Váci út elég hosszan húzódik, végig a Duna part mentén, attól 5 perc sétára. El sem lehet képzelni, hogy ezen a hosszú úton mennyi üzlet található, ami időt spórol, munkalehetőséget ad, mindamellett, hogy nem befolyásolja az itt található otthonok légkörét. Egészen a Nyugati pályaudvarig húzódik, ahol már a Westend és a országszerte járó vonatok is rendszeresen. Szinte az épület előtt a Göncz Árpád Városközpont található, ahol mind metró, mind busz és villamos is választható.

Az ezt keresztül vágó Róbert Károly körút a Főváros egyik olyan körgyűrűje, amely hídtól hídig tart. Na de az épületnek nemcsak külső előnyei vannak, hiszen a hirdetésben megadott mindössze 55.000 Ft-os bérleti díjért egy frissen felújított 14 nm-es, bútorozott hálószobát kínálok, amely akár pároknak is tökéletesen megfelelő, hiszen berendezését is rengeteg tárolóval és hatalmas ággyal oldottuk meg.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!