Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - V. utca 5.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 9 nmGépek: mikró, gázlap, sütő, vízforraló, mosógép, szárítógép, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budatétényben szoba kiadó!

Elsősorban diákok részére kínálom bérlésre ezt a frissen felújított szobát, ami csak bútorozva bérelhető. Olyan lakót keresünk, aki környezetére tiszta, megbízható személy. Káros szenvedélyektől mentes, fizetőképes.

A szoba felújítása alkalmával új padlóburkolatot kapott és a falakon is a kötelező tisztasági festés lett elvégezve. A nyílászárók is újra lettek kenve, illetve a bútorait is lecseréltük, így az új lakó egy még használatlan szobát kap a bérleti díj összegéért cserébe. A 90 nm-es lakásban 4 háló található, a másik háromban, húszas éveiben járó fiatalok élnek. Mindegyikük iskolába jár, de van, aki e mellett dolgozik is. Iskolai szünetekben vidéken élő családtagjaikhoz utaznak legtöbbször, így azokban az időkben ritka esetekben tartózkodnak otthon. A fürdőszoba tágas, zuhanyzós, wc-vel közös helyiség.

A konyha gépesített, a mindennapi használatra felkészített. A szoba a következő hónap elején költözhető, akkor szerződés kötést követően már csak az egy havi bérleti díj és egy havi kaució letétele marad hátra.

A 22. kerület nagy előnye, hogy számos központi út található itt, melyeken rendszeres tömegközlekedési járatok használhatóak. Közelben kisbolt, patika, Spar, abc, dohánybolt, Lidl, Aldi, illetve számos kisebb park, sportpálya, sport klub, fitness és szépségszalon is fellelhető.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!