Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Üteg utca 23.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 20 nmGépek: Gázlap, sütő, mosogatógép, kávéfőző, vízforraló, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 13. kerületében, Angyalföldön szoba kiadó két fő számára.

AZ M3 bevezető és a Váci út között végighúzódó Szegedi utcából nyílik az Üteg utca, melynek az egyik rendszeresen karbantartott, jó összhatású társasházi épületében található, 70 nm-es lakás egyik szobája, azonnal költözhető állapotú. Mindkét szobája 20 nm, az egyikben már egy 34 éves, nappali beosztással dolgozó, iroda asszisztensi állást betöltő, barátságos hölgy lakik. Hiába szabad mindegyik hétvégéje ennek a hölgynek, ezt az időt legtöbbször vidéken a szüleinél tölti.

Az ingatlant inkább csak a hétköznapjaira tartja fönt, ezzel is bejárási időt spórol magának. A Béke tér mindössze egy utca távolságra van, ahogy a Honvéd Kórház is. Tömegközlekedés szempontjából is remek elhelyezkedésű az albérlet, hiszen nem csak a közeli Róbert Károly körúton, hanem a Béke teret átszelő, Lehel utcán is rendszeresen járnak villamosok, buszok. A környező utcákban, melyek eléréséhez nem kell tömegközlekedni megtalálható Lidl, Rossmann, könyvesbolt, fitness terem, gyorsétkezde, Spar és Magánkórház is.

Az albérletet alapvető bútorokkal adjuk ki, melyek tetszés szerint bővíthetőek. A bővítés lehetőségét megtartva alakítottuk így a bútorokat, ezzel szabad teret hagyva a sajátságos berendezésnek. A fürdőszoba és az amerikai konyha azon helyiségek, melyet az ott élők egyenjoggal használnak.

A tágas szoba megtekinthető minden hétköznap, előreegyeztetett időpontban.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!