Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Úri utca 6.

 

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 95.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: közös költs., víz, áramKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 3 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.9 nmGépek: főzőlap, mosógép, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest I. kerületében kiadó egy 9nm-es szoba

Budán, a Sándor -palota és a Halászbástya, illetve a Vármező, Bécsi kapu, Hadtörténeti Múzeum közelében található ez a társasházi lakás, ami, az egyirányú Úri utcában fekszik.

Rengeteg látnivaló van a környéken, ami a szabadidők eltöltésére tökéletesek. Budához híven a környék kilátása és szépsége a mindennapokat szebbé teszik.

Az ingatlan 84nm-rel rendelkezik, melyben 4 szoba fellelhető. A másik 3-ban 3 diáklány él, akik között van, aki Budán és van, aki Pesten tanul, viszont mindenki dolgozik is az iskola mellett, így nem sok szabadidővel rendelkeznek. Viszont a házimunkát megosztják és rendkívül jól kijönnek egymással, ami lehet a hasonló életkoruknak köszönhető.

Ez a második emeleti lakás teljesen bútorozott, aminek minden helyisége a központi folyosóról nyílik, így elosztását tekintve kényelmes együttélést biztosít a bérlőknek.

Fürdőszobájában a wc, a zuhanyzóval közös térben található. A konyha gépesített, főzőlap, hűtő, mosógép kapott itt helyet, na meg az étkező is. Ezeken felül a konyhaszekrény tartalma a mindennapi használathoz fontos eszközök, illetve egy két kényelmi eszköz is.

Minden lakónk szobájába egy ágyat, szekrényt, asztalt és széket helyeztünk el, ami a költözés során annyi könnyebbséget jelent, hogy az új bérlőnek csak a személyes holmijait kell magával hoznia. Az adott szoba esetében ez pedig akár azonnal megejthető, hiszen a bérlemény már pár hete üres, ami alatt a tisztasági festés megtörtént.

Ha érdekli a lehetőség, keressen bizalommal!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!