Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Újtelep út 3.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 22.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 14 nmGépek: hűtő, sütő, főzőlap, vízforraló, kávéfőző, mikró
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Soroksáron, a Sportcsarnokhoz közel, három emeletes társasház, második szintjén, három szobás társ albérlet, 14 nm-es szobája megüresedett.

Az albérletektől elvárt alapvető bútorokat tartalmazza a lakrész, azaz benne már kinyithatós ágy, íróasztal, szekrények megtalálhatóak. A fürdőszobája elég nagy méretű, amibe már az épület fiatal kora végett a wc-n, mosdón, fürdőkádon felül bidét is meg lehet találni. Konyhájának teljes területét kihasználva két falon elterülő konyhaszekrényt csináltattunk, amibe az előtte megvásárolt konyhai gépeket, utólag beépítettük.

Az itt megtalálható étkező három személy számára megfelelő méretű, így az ingatlanban állandó hellyel rendelkező bérlők, akár egyidejűleg tudnak enni, étkezni. A 75 nm-es lakás a második emelet, három lakása közül a középső, amely a lépcsőházzal szemben, az első ajtó mögött található. Az alsó soron üzletek nyíltak, amik között húsbolt, kisebb élelmiszerbolt, italbolt, gyógyszertár, posta található. Az italbolt mellett az Újtelep úton és a Szent László utcán elhaladó buszjáratok megállói találhatók, amitől pár méterre egy elég nagy Lidl, dohánybolt, csemegebolt, számítógép szaküzlet, szolárium, papír írószer bolt, fitness terem és mozgás stúdió található. A szoba azonnal kivehető, így mielőtt lecsúszna róla, keressen meg telefonon.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!