Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Újlak utca 61.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 21.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: mosógép, hűtő, kenyérpirító, gázlap, sütő, vízforraló, mikró
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A 17. kerület központi részén hosszú távra kiadó, egy 80 négyzetméterrel rendelkező társbérleti lakás, egyik 15 nm-rel bíró, bútorozott állapotú szobája.

A lakás, egy négy emeletes háztömb, legalsó, földszinti emeletén található, ahol további két lakás helyezkedik még el. Az albérlet összközműves, panel épületi, amin körbe parkoló található, melyek forgalma és foglaltsága igen alacsony. A Pesti út közelsége gyors közlekedést biztosít az autóval és a tömegközlekedéssel járók számára is. Ezen pár percet haladva a belváros felé, elérhető a Jászberényi út, ami egyenesen az örs Vezér térhez vezet.

A 3 szobás lakás, a kerület központi, bevásárlóközpontokkal rendelkező részén található, amik forgalma ezen a lakótelen nem észlelhető, hiszen a telep mérete nagy, lakói nyugodt, normális mindennapokat élő emberek.

Mivel nálunk a szobákat külön lehet kivenni és ez az utolsó még lakatlan, így a többi értelemszerűen foglalt, amiket szobánként egy személy használ, akik fiatal, környezetükre tiszta lakók.

Ezekkel a fiatalokkal a konyha és a fürdőszoba közös, a szobákat viszont zárható állapotban lehet megtalálni. A kiadó ággyal, szekrénnyel megjelenő, a beköltözés, akár azonnali is lehet!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!