Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Újlak utca 17.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 19.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 20 nmGépek: sütő, gázlap, mikró, hűtő, klíma
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A Pesti úttól nem messze megtalálható Újlak utcán végighúzódó panellakások egyike rejti ezt a 110 nm-es társ albérleti ingatlant.

Ez a lakás négy hálószobával rendelkezik, egy fürdőszobával, illetve egy konyhával is. A lakótelepnek ez az épületsora az elmúlt két év során folyamatos felújításokon esett át, amikor is teljes külső szigetelést, illetve arra a vékonyvakolatot kapta.

Ennek köszönhetően az ingatlanok rezsije csökkent, az értékük viszont nőtt, hiszen egy teljesen kulturált, igényes megjelenést eredményezett. Ennek az épületnek a negyedik emeletén terül el az albérlet, melynek három szobájában már régebb óta laknak bérlők. Mindegyik bérlővel minimum 6 hónapos szerződést írunk, amiben a házirend is benne foglaltatik. Mint minden társ albérletben, ebben a lakásban is találhatóak megosztva használandó helyiségek, ami a konyhát, illetve a tágas fürdőszobát.

A fürdő zuhanyzós, wc-s, a konyha pedig gépesített, energiatakarékos gépekkel felszerelt. A szoba 20 nm, ami fiatalosan tapétázott, padlója pedig járólappal burkolt. Ebben a szobában is külön hőfokszabályzóval ellátott légkondicionáló van, illetve ágy, szekrény és asztal is. A közeli Pesti úton sűrűn járnak a buszok, illetve több kisebb, nagyobb üzletnek ad helyet. Például cukrászda, hamburgeres, gyógyszertár, MC Donald’s, fodrászat, Penny, Jysk.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!