Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Ugron Gábor utca 5.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m alatti/feletti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 0 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 13 nmGépek: gázlap, sütő, vízforraló, kávéfőző, mosógép, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 11. kerületében, közös udvaros, kétlakásos társasházi szoba üresedett meg.

Keressük azt az egy fő bérlőt, aki szereti  a tetőtéri elhelyezkedést, igénye van rengeteg tároló helyre, jobban szeret zuhanyozni, mint fürdeni, és akinek elengedhetetlen a mindennapjaiból, hogy az otthonában legyen egy hely ahol a többiekkel közösen tud tartalmasan időt tölteni. Az albérlet esetében ez a helyiség a konyha, ahol az étkezőt, az egyedi kialakítású konyhabútor, modern kis és nagy elektronikák, kisebb, de mégis a konyhából elengedhetetlen eszközökkel találhatók.

A kényelmes használat érdekében a wc-t külön helyiségben lehet megtalálni, így nyugodtan lehet használni ezt, amikor más a zuhanyzós, mosógéppel felszerelt mosdós fürdőszobát használja. A hálóban egy 90×200-as ágy, rengeteg különfajta kisebb-nagyobb szekrény és egy asztal is megtalálható. Alapterülete 13 nm, míg a másik szobáé csak 11. Az 50 nm össz alapterületet próbáltuk  a helyiségek kialakítása során kényelmesen, praktikusan megosztani.

A beköltözni vágyó bérlőnek, a jelenleg ott élő, 32 éves fiatalemberrel kell együtt élnie, aki a kerületen belül egy jó nevű étterem dolgozója, ami mellett szabadidejében tanul. A Budaörsre vezető út csak pár megállóra van az ingatlantól, így az azon rendszeresen járó buszok, a nap bármely szakában rendelkezésre állnak.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!