Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Tűzoltó utca 4.

 

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 95.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: közös költs., víz, gázKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 0  fő lány,1  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.16 nmGépek: gázlap, sütő, mosogatógép, hűtő, mosógép, tv
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A Ferenc körútról nyíló Tűzoltó utcában fekvő társasházi ingatlanomba megüresedett, egy szoba. Ezt a szobát szeretném kiadni egy olyan személy számára, aki káros szenvedélyektől mentes, tud közösségben élni, legalább egy éves szerződést tud vállalni és nem hozna magával kisállatot, gyermeket.

Az ingatlan Pest IX. kerületében található, azon belül is az Üllői úttól nem messze, a belváros felé. Az épület szépen rendben tartott, folyamatosan karbantartott és barátságos lakókkal rendelkezik.

Közelében Aldi, egyéb kisebb élelmiszerboltok, hentes, zöldséges, pékség, kávézó, biobolt, míg kikapcsolósásra pedig a Corvin mozi, Iparművészeti Múzeum., Bakáts tér és egyéb, szebbnél szebb sétáló részei Pestnek. Közlekedés szempontjából villamos, busz, metró segíti a gyors elérését akár a belvárosnak, akár Pest külsőbb kerületeinek.

A bérlemény két szobás, melyből az egyikben már él, egy 25 éves fiatalember. Ő rendkívül kedves, figyelmes, megbízható személy, így bátran ajánlom akár női, akár férfi jelentkezőknek is a szobát, hiszen nem hiszem, hogy vele gondot okozna az együttélés.

A fürdő és a konyha-étkező amiken vele osztozni kellene, de ezek akár az együttes használatra is alkalmasak, hiszen nagy, tágas terek.

A hálószoba, mely összesen 16nm, egy ággyal, asztallal, szekrénnyel berendezett, azonnal költözhető, így személyes megtekintésért keressen a megadott elérhetőségek egyikén.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!