Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Szent László tér 13.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 32.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 17 nmGépek: TV, mosógép, szárítógép, gázlap, mikró, mosogatógép, kávéfőző, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest IV. kerületében szoba kiadó.

Újpesten, 4 emeletes ház, 3. emeleti lakásában szoba kiadó. 60 négyzetméterében 2 háló van, egy konyha és egy fürdő van. Berendezése biztosítja minden helyiségnek rendeltetésű használatát. A fürdőszoba és a konyha az, amin az ott lakó bérlőknek osztozniuk kell, melyek a szobákkal egyetemben gépesítettek, berendezettek. A fürdőszobában mosógép, szárítógép, zuhanyzó, wc és mosdó található. A konyha 4 személyes étkezővel berendezett, konyhai kis és nagy gépekkel rendelkezik. Főzni gázlapon lehet, a sütést az ilyen plusz funkcióval ellátott mikróval megoldható, a mosogatást pedig az erre alkalmas mosogatógép oldja meg.

A hálószobák szekrénnyel, ággyal, asztallal berendezettek, amik megléte, bővítése megbeszélést tárgyát képezik. Szobáinkat külön adjuk bérbe, a már ott élő fiatal hölgy is nemrég írta alá, az egy éves távra szóló bérleti szerződését. Egy rendkívül megbízható, környezetére tiszta, ápolt megjelenésű, segítőkész személy. A közlekedés tekintetében buszokat lehet igénybe venni, amik megállóihoz keveset kell sétálni.

Pár utcán belül megtalálható rendőrség, tűzoltóság, lidl, jysk, pepco, sportpálya, vendéglők, gyorséttermek és a városi kórház is. A környéken ez az albérleti díj rendkívüli ajánlatnak minősül, így ha valaki szeretné, magáénak tudni, jelentkezzen mielőbb.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!