Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Turbina utca 6.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 23.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, étkezős nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 11 nmGépek: TV, hűtő, sütő, gázlap, mikró, vízforraló
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:
13. kerületben társ albérleti szoba kiadó!

A Forgách utcától nem messze kiadó egy 11 nm-es, bútorozott szoba, amely azonnal költözhető állapotú. A szobát egy háromemeletes társas egyik 95 nm-es lakása rejti, ahol ezen felül található még további három hálószoba, egy konyha, egy étkezős nappali és egy fürdőszoba. Mivel társ albérletről beszélünk a szobákon kívüli helyiségek mind közösen használandó területek a már ott élő három bérlővel.

A konyha tágas, világos, alapvető eszközökkel felszerelt és innen nyílik a lakás egyetlen erkélye, ami szintén közösen használandó. A fürdőszoba a megszokottól nagyobb, tartalmaz egy zuhanyzót, wc-t, bidét és mosdót. Az étkezős nappali a bejárattal szemben helyezkedik el, ahol egy négy fős étkezőasztal és egy nappali sarok került kialakításra. Akikkel osztozni kell a lakás közös területein az két húszas évei végén járó tanuló lány, illetve egy 31 éves benzinkúton dolgozó fiatalember.

Az ingatlan közvetlen közelében pékség, kisbolt, dohánybolt, töltőállomások, festékbolt, MC Donald’s található. Pár megállót megtéve fellelhető még Aldi, gyógyszertár, kávézó, Spar CBA, étterem, bárok, fogászat és szolárium is. Tömegközlekedési eszközök tekintetében igénybe vehető metró, illetve számos buszjárat.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!