Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Törökvész út 14.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m alatt
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 0 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: Mikró, hűtő, sütő, gázlap, mosógép
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 2. kerületében társasházi szoba kiadó.

Az utcában leginkább csak társasházi házak fordulnak elő, de az ingatlan az utcában egyedüileg megtalálható, társasház lehetőséget nyújt egy fő részére, hogy a környéken megtalálja otthonát. Az épületben 3 lakás található, melyek mindegyike külön-külön szinten fekszik, 2 magántulajdonban van, ezek között pedig ez a 85 nm-es albérlet helyezkedik el. Összesen 3 hálós, melyek mindegyike 15 nm-es, ezekben szalagparketta burkolat van, ablakai redőnyösek, utcafrontiak. Berendezését tekintve polcos és akasztós szekrény, asztal és ágy kapott helyet. Konyhája gépesített, a mindennapi főzésre is alkalmas. Minden alapvető eszközzel is elláttuk, így költözés során, ilyen eszközökre nem lesz szükség. Fürdőszobája kádas, mégis zuhanyzásra is alkalmas, wc-vel, mosdóval található. A másik két szobában 2 fiatalember él, akik kerületen belül eladó és betegszállító munkakörben dolgoznak.

Az épülettől nem messze a Pusztaszeri út és a Törökvész út vonalokon járnak a városi buszok is, amiknek köszönhetően a kerületen belüli, illetve a szomszédos kerületekbe vagy, akár Pest belvárosába az eljutás percek alatt megtehető.

A szoba bérléséhez 1 hó kaució, illetve 1 hó bérleti díj letétele szükséges. További kérdés esetén, forduljon hozzám bizalommal.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!