Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Topánka utca 10.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 27.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak:  1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 13 nmGépek: hűtő, mosógép, mosogatógép, sütő, főzőlap, mikró, kenyérpirító, vízforraló, kávéfőző, TV
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Pesterzsébeten 13 nm-es szoba kiadó havi 85.000 forintért.

Pest 20. kerülete a Duna part mentén terül el, aminek központibb része a Csepeli átjáró és a Helsinki út találkozása. Ehhez a kereszteződéshez közel lehet megtalálni a lakás 6 emeletes épületét. Az ingatlan ezek közül a harmadik szinten található, annak teljes, 76 nm-ével. Benne három hálószoba, amerikai konyha és fürdő van. Fürdőszobája rengeteg tárolásra alkalmas bútort rejt, amiben a mosógép és mosdó is beépített. Ugyanitt wc és zuhanykabin. Konyhája egyedi megoldású, kisebb nappali résszel, négy fős étkezővel. Bérlőink számára alapvető, mégis modern elektronikákat bútoroztunk. Az ingatlan minden helyiségét igényesen rendeztük be, így azok használata otthonos érzetet nyújt. A szoba azonnal költözhető, hiszen ez is bútorozott hely, ahol szekrény, íróasztal, ágyneművel ellátott ágy, szőnyeg és dekor holmik találhatók.

A Topánka utca folytatása az egyik irányba egyenesen Csepelre vezet, még a másik irányba haladva Erzsébetfalváig ér. A Helsinki út felé a Pesterzsébeti vasútállomás és a Pesterzsébet-felső hév megálló található. Ezek környékén fitness terem, étterem, abc, ruhabolt, bankok, orvosi rendelő vannak.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!