Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Tolnay Károly utca 4.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 86.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 21.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: hűtő, mosógép, mosogatógép, mikró, kávéfőző, turmix, szendvicssütő, turmix, sütő, gázlap
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A 16. kerületben azonnali költözéssel kivehető, egy 15 nm-es nagysággal rendelkező bútorozott szoba. A szobába ágyat, szekrényt, éjjeliszekrényt és egyéb apróbb használati cikkeket lehet megtalálni, amik mindegyike a bérlő részére lett elhelyezve. Ezek használata a bérleti díj összegében foglaltatik, amik esetleges rongálódás alkalmával a bérlő által, a beköltözést megelőzően részünkre biztosított kaució összegéből megegyezően levonásra kerül.

Az ingatlan további 2 szobát tud még magáénak, amik közül viszont mindegyik foglalt már. Azokat összesen 3 bérlő használja, akik az egyik szoba esetében egy fiatal pár, a másikéban pedig egy egyedül élő fiatal lány. Ők az albérletbe költözés előtt is ismerték egymást, így igazából egy összeszokott csapatot kaptunk, mint lakók.

Ezek az emberek és az új lakó, egyaránt használhatja a lakásban lévő konyhát, fürdőszobát és a házhoz tartozó nagy kertet is.

Míg a ház 80 nm, a kert mérete több, mint 250 nm. A kerten belül kiülős kerti bútor, sütögető és 2 autó számára elegendő méretű parkoló van.

A szobát, az említett 1 fő részére tudjuk kiadni és csakis hosszútávra!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!