Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Tolnai Lajos utca 40.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, mellékhelyiség
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 0 fő lány, 3 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.9  nmGépek: gázlap, sütő, vízforraló, kávéfőző, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 8. kerületében, aranyos első emeleti kis szoba kiadó.

A 8. kerület egyik legjobb környékén, A Tolna Lajos utcában található ez a nagyon otthonos 120 nm-es lakás. Az utca kis forgalommal rendelkezik, számos társasháznak ad otthont, melyek legtöbbjét rendszeresen karbantartanak, azok tisztaságáról rendszeresen gondoskodnak. Ebben a társasházban is egy megbízott cég intézi a heti kétszeri takarítást, melynek költségét a szemét díjjal együtt a közös költség tartalmazza.

Az ingatlan összes ablaka redőnyös, hozzá tartozik még kapucsengő, riasztó, és udvaron belül egy saját, zárható kis tároló. A környező utcákban rendőrség, coop, fitness terem, orvosi rendelő, gyógyszertár, elektronikai bolt, 0-24-es abc, dohánybolt, pékség, bisztró, kifőzde és bár is található. A 120 nm-en helyet kapott 4 háló, fürdő és konyha. A konyhában étkezőpult, alapvető nagygépek találhatóak, pluszban pedig kisebb elektronikák és konyhai eszközök is el lettek helyezve. Az egyik mellékhelyiség a zuhanyzós fürdőszobában kapott helyet, de a kényelem érdekében egy teljesen külön helyiségben is elhelyeztünk egy másikat.

A szoba ami 9 nm, helyspórolás céljából egy pont a szobába passzoló berendezést kapott, ami alatt értendő egy tolóajtós, tükrös szekrény, egy asztal, illetve egy nagyon kényelmes, memória szivaccsal ellátott 90×200-as ágy is. A költözés a következő hónap elején lesz aktuális, a bérléshez 1 hó kaució szükséges.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!