Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Tolnai Lajos utca 16.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 25.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 18 nmGépek: kávéfőző, főzőlap, TV, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A 8. kerületben megvásárolt 100 nm-es társasházam egyik teljesen berendezett, 18 nm-es szobája kiadó!

Az épület harmadik, egyben legfelső szintjén terül el ez az ingatlan, melyben már két fiatal, pályakezdő lakik. Mindketten kedves, megbízható, normális hozzáállású, felfogású személyek. A 8. kerület egyik határa a József körút, ettől mindössze két utcasarokra található az ingatlan, melytől a másik irányba csupán egy utcasarok a Népszínház utca. Ezen utcák közelsége számos közlekedés eszköz használatát biztosítja gyors eléréssel.

A főváros belvárosához, Blaha Lujza térhez, a Rákóczi térhez egyaránt gyorsan lehet eljutni. Közvetlen környező utcákban büfék, bárok, gyógyszertár, egészségügyi központ, kávézók, cukrászdák, Coop, lottózó, kínai élelmiszerbolt, Manna abc, diszkont áruházak, fogászat, pékség, fagyizó egyaránt megtalálhatóak. A lakásban egy tágas, épített zuhanyzós, extra nagy törölköző szárítóval ellátott, wc-s fürdőszoba található, illetve egy konyhasarokkal, két fős étkezővel, nappali sarokkal ellátott amerikai konyha található. Ebből a helyiségből nyílik a 18 nm-es szoba, melyben ágy, szekrény és apróbb kiegészítők állnak rendelkezésre.

Mivel szerződéseinket ilyen hosszú távra írjuk és fontos számunkra a megbízhatóság, ami mellé egy havi bérleti összegének megfelelő kaució letételével biztosítjuk be magunkat. További részletekért keressen bizalommal.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!