Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Tolnai Lajos u. 25

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 20.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: sütő, főzőlap, mikró, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest VIII. kerületében kínálom bérlésre, 15 négyzetméter alapterületű szobámat, akár 2 fő részére is.

Pest egyik forgalmas kerületébe található az albérlet, a József körúttól nem messze. Az utca végén a Népszínház utca húzódik, melyen villamosok és buszok is egyaránt rendszeresen közlekednek. Ez az utca a József körúttól egészen a Fiumei útig tart, amin tovább haladva az Üllői útba torkol, így ezen villamosok egy teljes kört tesznek a környező kerületek peremén. A körúton is járnak villamosok és buszok is, de ott már metró is fellelhető. Ezen a szakaszon végighaladva a Petőfi hídtól egészen a Margit hídig körbe lehet járni a Főváros belvárosi részét. Az ingatlant körülvevő utcákban Tesco, rendőrkapitányság, dohánybolt, coop, cukrászda, patika, gyorsétterem, kávézó és több iskola is megtalálható. A szomszéd utcában egy 0-24-es abc van, aminek közelsége egész napos élelmiszer vásárlási lehetőséget biztosít.

Az 55 nm-es két szobás lakás egy közös udvaros épület hátsó részéről nyílik, ahol az udvar tisztasága az összes ott élő között megosztott feladat. Mivel csak két háló található a lakásban, így csak az ott élő 24 éves fiatal lánnyal kell osztozni a lakás konyháján, illetve fürdőszobáján. A szobák bútorozottak ággyal, szekrénnyel, asztallal felszereltek.

Budapest kiadó szoba: Ismerd meg weboldalunk kiváló választékát, ahol Budapest legvonzóbb részein kínálunk kiadó szobákat. Minden szálláshelyet alaposan ellenőriztünk, hogy biztosíthassuk a megbízhatóságot és a kényelmet. Akár rövid távú szállást keresel, akár hosszabb ideig szeretnél a városban maradni, nálunk megtalálod a tökéletes megoldást. Fedezd fel a  lehetőségeket weboldalunkon, és találd meg az ideális otthont Budapest szívében!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!