Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Toldy Ferenc utca 80.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 108.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 20.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, étkezős nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 8 nmGépek: sütő, főzőlap, kávéfőző, klíma, TV, hűtő, mosógép
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Buda központi részén kiadó kétszintes társasház földszinti, közös udvaros ingatlanja.

A lakás 80 nm-es, melynek minden része bútorozott, teljesen gépesített. Elosztását tekintve tágas helyiségekkel rendelkezik, amelyek mindegyike stílusosan berendezett. A szoba alapterülete 8 nm, melynek területét próbáltuk minél gazdaságosabban, praktikusan kihasználni. Ez annyira jól sikerült a berendezett bútorok megléte mellett, hogy elegendő mozgástér maradt a mindennapi élethez.

A másik két hálószoba is hasonló méretekkel, bútorokkal rendelkezik, azok is ággyal, tárolókkal felszereltek. Azokat a hálókat két fiatal bérli, akik egymástól független külön lakják azokat. Korban 22 és 27 évesek, akik fix jövedelemmel rendelkeznek, nemüket tekintve pedig különbözőek. Szabadidejüket sportolással töltik, huzamosabb szabadság esetén pedig családjaikhoz utaznak. Velük közös a konyha, ami teljesen felszerelt, a nappali ami étkezővel ellátott, illetve a fürdő, ami kádat, wc-t, mosdót és mosógépet tartalmaz. Az ingatlan szomszédos utcája a Margit körút, aminek a Széll Kálmán téri része található itt.

Ez a tér egy olyan közlekedési csomópont Budán, ahonnan buszok, metrók és villamosok járnak városszerte. A csomópont északi részén a Mammut 2 épült meg, ami szomszédjába piac, gyorsétkezde, a Millenáris és a Széllkapu park is található.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!