Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Toldy utca 15.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 95.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 14.000 FtBelmagasság: 3m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2  fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak:0  fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.22 nmGépek: mosógép, gázlap, sütő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

100 nm, 6 emeleti, erkélyes

Budapesten, a 19. kerületben található Kispesten, egy nagy, 22 nm-es szoba kiadó. Az ingatlan, egy lakótelepi lakás 6. emeletén helyezkedik el, Amely a kerület egyik legcsendesebb részének minősül. Leginkább 10 emeletes épületekből áll a környék, melyek között tágas, tereknek mondható területek lettek kialakítva. Hiába Pestről beszélünk ez egy biztonságos környék, amit leginkább tősgyökeres pesti emberek azon belül is családok lakják.

A környéken otthonra találó személyek mindennapjait megkönnyíti a Köki Terminál közelsége, illetve a Shopmark gyors elérhetősége. Bevásárlás szempontjából Aldi, Lidl, Kispesti piac, a sportot figyelembe véve pedig a Kispesti Uszoda, illetve a Spartacus Stadion. Számos iskola, vendéglő, kávézó, étterem és különféle üzlet is elérhető rövid távon belül.

A szóban forgó háztömb lakosai rendkívül barátságos, közvetlen emberek, akik nagyon vigyáznak a tiszta környezetükre. A lépcsőház, illetve annak környezete tisztaságáról egy az itt élők által megbízott cég gondoskodik. Épp ezért ahogy az ingatlanban, úgy a lépcsőházban is tilos a dohányzás. Erre a legmegfelelőbb hely az akár azonnal bérelhető szobához tartozó erkély. A szoba összesen 22 nm, mely teljesen berendezve, ággyal, szekrénnyel, asztallal, komóddal bérelhető. Az összesen 100 négyzetméteren, 3 hálószoba található, melyből kettőt jelenleg is laknak.

Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését kérjük keressen minket a megadott elérhetőségek egyikén.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!