Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Tiszanána utca 6.

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban:1  db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: közös költs., víz, gázKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max.2  főLakótársak:  0 fő lány,2  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.18 nmGépek: gázlap, mosogatógép, tv, klíma
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 17. Kerületében a pesti úttól pár utcára a Zrínyi úttal párhuzamosan megtalálható ez a 2 lakásos társasház, mely előtt az utcán ingyenes a parkolás. Közlekedés szempontjából sem utolsó hiszen nem messze vasútállomás pesti úton busz, illetve kicsit távolabb villamos is az utasok rendelkezésére áll.

A napi bevásárlás intézésére sem kell nagyobb időráfordítás miután kisboltok zöldséges hentes is rövid időn belül megközelíthető.

Az ingatlan utcáról nézve jobb oldali 3 szobás lakása funkcionál albérletként, melyből jelenleg a 18 négyzetméteres szoba kiadó, akar párok részére is. Földszinten fürdőszoba konyha étkező melyeket a bérlőknek megosztva kell használniuk.

Az emeleten található mindhárom háló, melyek redőnyösek frissen festettek, bútorozottak. Teljesen külön nyílóak, berendezésük ággyal szekrénnyel tv-vel megoldottak. A mar foglalt két szobában egy-egy fő fiú éli mindennapjait. A közös költség magába foglalja az épülettel kapcsolatos karbantartási költségeket, illetve a kert gondozását, szemet díjat. Az épület nemrég lett teljeskörűen lett felújítva, ami alkalmával az egész házban légkondicionáló lett beszerelve ezzel is a bérlők kényelmet szolgálva.

 

További információkért kérem keressen bizalommal, az ingatlant csak hosszú távra szeretnénk kiadni.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!