Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Tinódi utca 35.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 95.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 24.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 18 nmGépek: TV, főzőlap, kávéfőző, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Újpesten közös udvaros ingatlanba 18 nm-es szoba kiadó!

A Váci úttól mindössze pár háznyira megtalálható ez a szerkezetileg, berendezésileg rendszeresen újított, kiváló állapotban lévő 85 nm-es lakás. Összesen négy külön helyrajzi számmal rendelkező lakást rejt ez az udvar, melyek közül az egyik legnagyobb ez az albérletként működő. A legutóbbi felújítás során gondosan figyeltünk a könnyen tisztán tarthatóságra, stílusos megjelenésre, rendkívüli funkcionalításra.

Ennek eredményét tükrözik a hirdetésben szereplő képek is. Próbáltunk minél szellősebb, világosabb kialakításban megmutatni a lakást, ezért nem zsúfoltuk tele bútorokkal, hanem csak az alapvető, mindennapokból elengedhetetlen tárgyakat helyeztük el bennük. Fürdőszobája magában rejti az új, épített zuhanyt, a modern wc-t és a tükörrel is felszerelt mosdót. A konyhája a nappalival és az étkezővel egy légtér, ami a ház legközpontibb része is egyben. Mindegyik szoba ízlésesen bútorozott, azokba asztal, ágy, TV kaptak helyet. Az ingatlannak otthont adó Tinódi utca végén a Váci út húzódik, ahonnan rendszeresen járnak annak mindkét irányába buszjáratok.

Nemcsak a tömegközlekedés szemszögéből előnyös a Váci út közelsége, hanem a rajta megtalálható üzletek is csak még optimálisabbá teszik a környezetet. Amennyiben felkeltette érdeklődését hirdetésünk, keressen minket bizalommal az elérhetőségeink egyikén.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!